Välkommen till Verkstadsklubben Volvo Skövde

Påminnelse om Verkstadsklubbens årsmöte

Verkstadsklubben > News > Nyheter > Påminnelse om Verkstadsklubbens årsmöte

Påminnelse om Verkstadsklubbens årsmöte

Postad av: Lars Ask
Kategori: Nyheter

Från Verkstadsklubbens styrelse vill vi påminna våra medlemmar om veckans årsmöte – Onsdag den 16/6 klockan 16.00. I år är det fler nominerade än vad som ska väljas både till ordinarie ledamöter och suppleanter i styrelsen, och för att demokratin ska fungera på ett så bra sätt som möjlig så ser vi i styrelsen gärna att det kommer många till mötet.

Vi kommer att ha ett 400 m2 stort tält utanför F-fabriken. Det kommer att finnas fyra stationer för avprickning – Montering, Bearbetning, Gjutning och Stödfunktioner. Innan avprickning kommer det delas ut munskydd som är obligatoriskt att bära under mötet. Även handsprit kommer tillhandahållas. Vår ambition är att mötet ska kunna genomföras helt smittsäkert.

I samband med avprickningen kommer man få valsedlarna för två av valen som kommer genomföras. Det är viktigt att hålla ordning på sina valsedlar då man bara får en uppsättning. Skulle det bli omval vid något av valen kommer blanka valsedlar delas ut. Dagordningar och verksamhetsberättelser kommer att finnas på mötet, men för den intresserade uppmanar vi att läsa verksamhetsberättelsen innan. Då vi inte kommer att ha möjlighet att visa några PowerPoint presentationer så kommer den ekonomiska redovisning att finnas uppsatt som affischer på mötet.

För att undvika eventuell trängsel – Kom gärna i god tid före mötet.

Verksamhetsberättelsen hittar du här Verksamhetsberättelse_VK 2020

Metallehanda årsmötesextra hittar du här Metallehanda årsmöte 2021

Verkstadsklubben använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.