Välkommen till Verkstadsklubben Volvo Skövde

Verkstadsklubbens kontaktombudsdag 2022

Verkstadsklubben > News > Nyheter > Verkstadsklubbens kontaktombudsdag 2022

Verkstadsklubbens kontaktombudsdag 2022

Postad av: Johnny Gran
Kategori: Nyheter

Den 21/6 samlades Kontaktombuden till en dag med temat Framtid. Owe Nyman från Verkstadsklubbens styrelse pratade om projektet ”Framtidens industriarbetare” och vägen till autonoma lag. Jonny Gran också från styrelsen visade några korta filmer om den teknik som både förändrar många av dagens arbeten och hur de kommer utföras.

Platschef Rickard Lundberg och Teknikchef Peter Furhoff pratade om den förändring vi just nu befinner oss i och vilken kompetensomställning vi behöver framåt. Från IF Metalls förbundskontor kom Andreas Parkås som pratade om vårt fackförbunds framtidsstrategier när det gäller omställning och kompetensutvecklig.

I slutet av dagen presenterade Jan Hanna, avdelning 27 facklig/politiska ansvarige IF Metalls valfrågor. Två av ungdomarna från den nystartade ungdomskommittén, Oscar Larsson och Maria Vuoluterä berättade om deras idéer för att på sikt förnya den fackliga organisationen och lyfta ungdomars frågor. I arbetet med att förnya har valberedningen en central roll och även de passade på att presentera sig.

Studieansvarig i styrelsen Karina Gren presenterade höstens interna kortutbildningar och

Vice ordförande Pär Jansson avslutade dagen med att svara på ombudens frågor.

Lite bilder från dagen:

Jan Hanna pratar om IF Metalls krav på politikerna i valet 2022Platschefen Rickard och Teknikchefen Peter pratar om vad som händer framöver på Volvo i Skövde

Andreas från Förbundskontoret för IF Metall, pratar om Framtidens industriarbete

Valberedningen Pratar om framtiden för klubben och deras arbete

Styrelsen tackar alla som deltog!

 

 

 

Verkstadsklubben använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).