Välkommen till Verkstadsklubben Volvo Skövde

Träff med Marie Nilsson

Verkstadsklubben > News > Nyheter > Träff med Marie Nilsson

Träff med Marie Nilsson

Postad av: Lars Ask
Kategori: Nyheter

I fredags, innan invigningen av G20, träffade styrelsen, gruppombuden, huvudskyddsombuden samt några av våra förtroendevalda ungdomar vår förbundsordförande Marie Nilsson. Marie pratade kort om förbundets viktiga frågor för dagen och framtiden. Mycket handlade om den miljöomställning vi är mitt uppe i, dessutom fick verkstadsklubben beröm för det arbete som lagts ned för att stoppa mäns våld mot kvinnor.

Den största delen av träffen blev ett samtal om dagsaktuella frågor för oss och om de stora framtidsfrågorna. Inte minst kom det att handla om vikten av att organisera oss och vikten av att vara många medlemmar. Omställningen från Diesel till elektriska fordon och hur det kommer att påverka oss som dieselmotortillverkare. Ungdomarna pratade också om sitt arbete lokalt och på koncernnivå. En väldigt bra start på morgonen som sedan fortsatte med invigningen av G20 som en oerhört viktig del för Skövdes framtid.

 

Verkstadsklubben använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).