Välkommen till Verkstadsklubben Volvo Skövde

Verkstadsklubben önskar alla trevlig sommar

Verkstadsklubben > News > Nyheter > Verkstadsklubben önskar alla trevlig sommar

Verkstadsklubben önskar alla trevlig sommar

Postad av: Johnny Gran
Kategori: Nyheter

 

Verkstadsklubbens nyvalda styrelse vill önska samtliga medlemmar och förtroendevalda en riktigt skön och välbehövlig semester. Vi får dessutom glädja oss åt att smittspridningen sjunker radikalt i takt med att allt fler vaccineras, och samhället öppnar upp för en försiktig återgång till en ny normal. Så passa på att njuta av semesterveckorna och ladda batterierna.

Från styrelsen ser vi fram emot en höst där vi så sakteliga kan återgå till ett mer normalt fackligt arbete; att kunna möta medlemmarna ute på verkstadsgolvet, åter ha fysiska möten med våra förtroendevalda och att de fackliga utbildningarna kommer igång fysiskt igen. Mycket har gått att göra via Teams och Zoom, men det kan aldrig ersätta det fysiska mötet.

Vi står också inför stora och viktiga beslut som kommer tas för hur vi ska möta framtiden. Den industri som just vi jobbar i står definitivt inför stora och spännande förändringar och vi gör allt för att vara en aktiv del i dessa förändringar och en fabrik långt in i framtiden.

Vi ses vecka 33 med nyladdade batterier och en skön semester bakom oss.

Verkstadsklubben använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.