Juristförsäkringen - anmälan förlängs till 31/3-2019Du har väl inte missat detta erbjudande ? Kanonbra Juristförsäkring som gäller från 1/4 om du tecknar den!

Läs här under:
Det har kommit till vår kännedom att en del av er medlemmar inte har fått erbjudandet om juristförsäkringen eller så har de slängt erbjudandet. Om man ångrar sig och vill teckna juristförsäkringen så ringer man till Folksam på 0771-950 950 innan siste mars och berättar att man är medlem och vill teckna försäkringen så löser Folksam detta.

Ni som är pensionärs medlemmar kommer att få ett erbjudande på posten, datum för utskick ej bestämt ännuvad innebär juristförsäkringen? Det är i samarbete med Folksam som vi har tagit fram detta erbjudande och det är Familjens jurist som tillhandahåller tjänsten. I korthet innehåller denna tjänst en möjlighet att få upp till 15 timmar juridisk hjälp eller rådgivning per år i frågor som rör familjejuridik, konsumentfrågor m.m. Erbjudandet är utformat så att man ska tacka ja om man vill ha denna försäkring och den börjar sedan att gälla från och med den 1 april 2019. Om man inte tackar ja i samband med detta erbjudande och senare ångrar sig, är det 6 månader karens i försäkringen innan den börjar gälla. Denna försäkring kan även tecknas som en obligatorisk lösning för klubbar eller lokalavdelningar. Man kontaktar då sin lokala AM på Folksam för ytterligare information. Denna grupplösning erbjuds då med rabatt.

För mer information klicka på denna länk: www.folksam.se/forbund/if-metall/juristforsakring.